Over Ester

ester serrano psycholoog coach amsterdam counselor loopbaancoach
Ester Serrano

“Ik coach mensen die het beste uit zichzelf willen halen.”

Afspraak maken

Specialismen: loopbaan, werk-privé balans, stress, burn-out, bewust ouderschap

Wie ben ik?

Je bent op het punt aangekomen dat je iets wilt veranderen. Met coaching geef je jezelf tijd en ruimte om alles op een rijtje te zetten zodat jij de volgende stap kunt maken. Ik reik je geen antwoorden aan, wel bied ik snel helderheid in wat je wilt, wat er in de weg staat en hoe je daar voorbij kunt komen. Een coachingstraject kun je zien als een expeditie naar wat er in jou leeft waarbij jij zelf aan het stuur zit. Daarbij komen alle aspecten van jou aan bod: je fysiek, je gedrag, je denken, je gevoel, je relaties en de manier waarop jij je verbindt met de buitenwereld. Met deze integratieve benadering krijg jij een aanpak op maat. Je wordt je bewust van jouw kwaliteiten en vaardigheden en leert deze in te zetten zodat jij op al deze gebieden weer in balans bent.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben gecertificeerd coach en counselor, afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Door twintig jaar ervaring in marketing  en communicatie binnen de creatieve sector heb ik goed oog voor detail, kom ik snel tot de kern en weet ik de juiste woorden te vinden, ook waar het lastig is. De integratieve benadering gaat ervan uit dat jij alles in je hebt om te kunnen veranderen. Daarom krijg jij een aanpak op maat, waarbij ik gebruik maak van verschillende methodieken zoals NLP, Geweldloze Communicatie, mindfulness, Transactionele Analyse en Oplossingsgericht Coachen. Ik geloof in de kracht van taal, verbeelden en ervaren, wat jou in staat stelt contact te maken met je onderbewuste en daar waardevolle informatie uit te halen.

Wat doe ik nog meer?

Naast mijn werk in de praktijk houd ik van surfen, de natuur en de bergen in Spanje. Hier ben ik een paar maanden per jaar te vinden met onze hond Toby en Australische vriend.

Tarief

Wil je eerst kijken of het klikt? Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende intake. Plan hier jouw sessie. Als je na de intake verder wilt stellen we een samenwerkingsovereenkomst op, meestal voor 8 tot 10 gesprekken.

Kosten per sessie (60 min.) zijn € 80,-.

Vergoedingen

Vergoeding is op dit moment (nog) niet mogelijk.

Praktijkdagen

Ik ben dinsdagochtend en dinsdagmiddag in de praktijk.

Afspraak maken

Aangesloten bij:

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close