Over Miriam

loopbaancoach amsterdam
Miriam van der Zee

Choose to Shine. Gun jij het jezelf om te schitteren door te leren en te ontwikkelen?

Afspraak maken

Specialismen: loopbaanbegeleiding, bedrijfsmaatschappelijk werk

Wie ben ik?

Als talentcoach voor persoonlijke groei en ontwikkeling voel ik mij als een vis in het water. Zeg maar gerust als een vis in de zee. In een zee van mensen die de woorden van hun talenten kwijt zijn. Op jouw uitnodiging luister ik, naar je verhaal en wat je zoekt. Ik ben van nature een positieve en enthousiaste vrouw, ben moeder van een pracht van een dochter en heb nu een schat van een man als soulmate. Daarvoor ben ik jarenlang als single en hardwerkende vrouw veel op zoek geweest naar rust en waardering van anderen. Inmiddels weet ik dat iedere fase in het leven uitdagingen heeft. Als meisje, student, jonge vrouw, moeder en eigen ondernemer zijn er (nieuwe) uitdagingen en eigen keuzes! Nu ik al jaren als coach werk, komen mijn talenten ‘luisteren en talenten zien’ samen in mijn werk. Ik vind het prettig om eerlijk te zijn, om helderheid en empathie met elkaar te combineren. Om jouw vraag als startpunt van een mentale beweging te zien. Ik houd van woorden en luister naar het geheel. Wil jij weten waar jouw denken stagneert? Wil jij meer ruimte ervaren om gewoon jezelf te zijn? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Om te ontdekken hoe Choose to Shine voor jou kan zijn. Met vallen en opstaan, de beste versie van jezelf zijn. Telkens weer.

Wat doe ik?

Coaching! Coaching als in life coaching, empowerment coaching is de basis. Met coaching komt er beweging. Beweging naar de focus op veerkracht en zingeving.
Choose to Shine noem ik dat: weten wat je drijft en van daaruit bewegen naar wat jij wil en als vanzelf kan. Met het coachen vanuit jouw talenten, je eigen inspiratie zijn. Jouw eigen talent in woorden vatten en in jouw waarden. Weten (of weer weten) wat jij ’s ochtends je bed voor uitkomt, dat is de basis van ieder traject. De kapstok van Choose to Shine. En dan doen wat je te doen hebt. Punt.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben geschoold in diverse methodes en modellen en dat pas ik toe passend bij jou. Zoals gebruik ik graag Rake Vragen, de ACT-methode en ook Ikigai is voor mij een inspiratiebron om vanuit te coachen.

Tarief

Kosten zijn €125,- per uur.

Praktijkdagen

Op woensdag ben ik werkzaam op de locatie van Praktijk Bloemstraat

Afspraak maken

Aangesloten bij:

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close