Over Herlinde

Een veilige haven van waaruit je snel stappen zet om weer je eigen koers te varen.

Wie ben ik?

Eigenlijk gaat het in de coaching of therapie niet om mij, maar vooral om jou. Om toch iets over mezelf te vertellen: Ik ben een rustige vrouw, met ook een speelse kant. Ik woon in Amsterdam, geniet enorm van de mogelijkheden van de stad, qua cultuur. Mijn grootste hobby is theater (als amateurspeler en als bezoeker). Tegelijkertijd ben ik ook een groot liefhebber van natuur en buiten zijn. Wandelen wordt nooit saai, zeker niet in combinatie met een goed gesprek.

Wat doe ik? / Wat is mijn achtergrond?

Ik ben integratief therapeut. Dat betekent dat ik mijn manier van werken afstem op mijn cliënt. Voelen speelt altijd een grote rol en omdat het probleem van binnen zit, zit ook de oplossing daar vaak. In mijn werk zet ik de verbeeldingskracht van de cliënt in, omdat die krachtiger werkt dan wilskracht alleen. Ik ben ook hypnotherapeut, dat is een manier van waarvoor ik samen met een cliënt soms kies, om de kracht van het onbewuste maximaal in te zetten.


Ik ben opgeleid in de integratieve psychotherapie bij de Nederlandse Academie voor psychotherapie. Ik heb daar veel geleerd en leer nog elke dag bij, nu ik in andere rollen als docent, leertherapeut voor de Academie werk.

Qua doelgroep is iedereen welkom, mits er geen sprake is van een diagnose die een andere behandeling vraagt.

Wat doe ik nog meer?


Naast mijn werk in de praktijk werk ik op de Hogeschool van Amsterdam als coach en communicatietrainer en op de Nederlandse Academie voor Psychotherapie als docent en leertherapeut. Ik geniet ervan een rol te spelen in de persoonlijke en professionele groei van mijn studenten.

Tarief en vergoedingen:

Wil je kijken of het klikt? Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende intake. Vul daartoe het aanmeldformulier onderaan de pagina in. Het formulier kan je ook gebruiken voor andere vragen.

Als je na de intake verder wilt stellen we een samenwerkingsovereenkomst op, meestal voor acht tot 10 gesprekken.

Kosten per sessie (1 uur) zijn: €95,-

Ik ben lid van de beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Als je aanvullend verzekerd bent kom je mogelijk in aanmerking voor een vergoeding. Check bij je verzekeraar of je een vergoeding krijgt voor je sessies bij counselors die aangesloten zijn bij de NFG.

Wanneer in de praktijk?

Ik ben in de praktijk te vinden op maandagmiddag, maandagavond, dinsdagmiddag, dinsdagavond en op de vrijdagochtend.

Knop aanmelden

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close