Site pictogram Praktijk Bloemstraat

hoe werkt het?

Het beste is om de therapie gewoon zelf te ervaren. Zodat je uiteindelijk zegt: Ik weet niet hoe ik het heb gedaan, maar ik voel me goed en dat is wat telt. 

intake

Het intake gesprek is om kennis te maken en plannen we binnen 24 uur van je aanvraag zodat je op korte termijn terecht kunt. Waar loop je tegen aan? Wat wil je aanpakken? Je ervaart meteen de werkwijze. Je gaat al met een paar inzichten naar huis. Zo ervaar je meer grip en voel je je al beter.

sessies

Gemiddeld ligt het aantal sessies tussen de vijf en tien. Het kan ook dat je al na één of twee sessies verder kunt, dat bepaal jij en weet je zelf het beste. Onder onze begeleiding pak je het probleem in jezelf aan en werk je naar je gewenste doel. Je merkt dat je je ondanks de omstandigheden ook anders kan voelen. Jij bent er weer!

hoe verandering werkt

Iets is pas een probleem, als het zo voelt. Johan Cruijff had het kunnen zeggen. In dit geval is het Jan Rademaker, ontwikkelaar van integratieve psychotherapie aan De Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Erover praten helpt soms niet meer, dan kun je maar beter meteen gaan voelen. Daarbij helpt het om jouw onbewuste direct aan te spreken, dat weet waar het probleem precies zit van binnen. Dat is waar je het ook kan oplossen, aanpakken en doen wat nodig is. Zodat jij je kunt voelen zoals je wilt: blij, tevreden en vol vertrouwen!

zelfhelend vermogen

Net zoals je lichaam een wond heelt, heeft je geest ook een zelfhelend vermogen. Dit zelfhelende vermogen van de menselijke geest is een natuurlijk proces dat je in therapie katalyseert. Jouw onbewuste weet precies hoe het zit en wat je nodig hebt om het probleem aan te pakken en op te lossen. Om bij je gevoel te komen doe je je ogen dicht en richt je je op je binnenwereld en gebruik je je verbeeldingskracht, zodat je onbewuste je -als in een droom-  kan aanreiken wat nodig is.

mensen komen voor

#stress #burn-out #bindingsangst #onzekerheid #laag zelfbeeld #relatieprobleem #somberheid #niet weten wat je wilt #trauma #twijfel #vast zitten

Mobiele versie afsluiten