Site pictogram Praktijk Bloemstraat

Workshop | Heel je hart ritueel!

Zondagen 10:00- 17:00
Praktijk Bloemstraat
€ 250 (incl. hart t.w.v. € 39,95)
Er zijn nog 4 plekken.

“Mijn hart voelt nu weer heel. De open wond is weg. Tijd om met mijn geheelde hart weer verder te gaan.”

Janneke

Heb je een gebroken of gebutst hart? Dan is dit een magische manier om al die pijn en dat verlies te verwerken. Misschien ben je een dierbaar iemand verloren? Of een baan? Ja zelfs een rot tijd op werk vraagt om afsluiting, zodat je écht verder kunt. Misschien wil je wel afscheid nemen van een ideaal? Of een levensfase? Een hartritueel doe je om je (opnieuw) liefdevol te verbinden met jezelf. Ook als je wel wat liever voor jezelf wil zijn, maar je innerlijke criticus domineert. Dompel je onder in zelfcompassie op deze dag!

Wat is een japans hartritueel?

Dit op de oude Japanse kunstvorm kintsugi geïnspireerde hartritueel raakt mensen diep en wordt niet snel vergeten. Het werkt helend. In dit hartritueel verbind je je liefdevol met je hart door meditaties en oefeningen. Je krijgt een prachtig keramieken hart dat symbool staat voor jouw hart en het thema waarvoor jij het ritueel wilt doen. Misschien weet je dat thema van tevoren, wie weet ontstaat het gaandeweg de dag. Het keramieken hart breek je in een zorgvuldig proces en heel je weer met goudlijm. De gouden lijnen symboliseren jouw unieke levenservaringen en transformeren deze naar iets moois dat gezien mag worden.

Hoe ziet de dag er uit?

Vanaf 9.30u ben je welkom om rustig aan te komen. Tussen de middag heb je een uur om te wandelen of ergens te lunchen. Ook kun je een eigen lunch gebruiken in de ruimte.

Daphne Wiersma

Wie is de trainer?

Trainer Daphne Wiersma van ‘Hart aan het Werk’ brengt je dichterbij je hart en leert je luisteren naar het fluisteren van je hart. Ze heeft meer dan 15 jaar expertise als hartcoherentie coach.

Nog vragen?

Bel of whatsapp 06-12519765.

Wil jij ook workshops geven in hartje Amsterdam? Bel 06-12519765“Mijn hart voelt nu weer heel. De open wond is weg. Tijd om met mijn geheelde hart weer verder te gaan.”

Janneke
Mobiele versie afsluiten